ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ

Online Advisor – Επικοινωνία με συγκεκριμένο εκπρόσωπο της doValue Greece

1 Απριλίου 2022

Επικοινωνείτε άμεσα και με ασφάλεια από τον χώρο σας μέσω τηλεδιάσκεψης με συγκεκριμένο εκπρόσωπο της doValue Greece, για να συζητήσετε θέματα που αφορούν στη ρύθμιση της οφειλή σας.

Τηλεδιάσκεψη με online Advisor

O online Advisor είναι η δυνατότητα που σας παρέχουμε να επικοινωνείτε με συγκεκριμένο εκπρόσωπο της doValue Greece μέσω τηλεδιάσκεψης. Τώρα μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα αναφορικά με τη ρύθμιση της οφειλή σας, με ασφάλεια, άμεσα και από τον δικό σας χώρο.

Ρυθμίζετε άμεσα την οφειλή σας

Μιλώντας μέσω τηλεδιάσκεψης με συγκεκριμένο εκπρόσωπο της doValue Greece μπορείτε να:

  • Ενημερώνεστε για τα προγράμματα ρύθμισης που έχουν σχεδιαστεί για εσάς.
  • Σχεδιάζετε μαζί με τον online advisor το βέλτιστο για εσάς πλάνο αποπληρωμής της οφειλής σας.
  • Υποβάλλετε αίτημα ρύθμισης της οφειλής σας.

Ενημερωθείτε κατά την επικοινωνίας σας με εκπρόσωπό μας σχετικά με τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας για την οφειλή σας.

Χρήση της υπηρεσίας Online Advisor

Η υπηρεσία επικοινωνίας με εκπρόσωπο της doValue Greece μέσω  τηλεδιάσκεψης, πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού που μπορείτε να κλείσετε κατά την τηλεφωνική επικοινωνία σας με εκπρόσωπό μας. Εκπρόσωπος της doValue Greece δρομολογεί το ραντεβού της τηλεδιάσκεψης βάσει της διαθεσιμότητά σας (ορίζοντας την χρονική διάρκεια και την βασική θεματολογία) και σας ενημερώνει για τη διαδικασία

Ασφαλής επικοινωνία

Η πραγματοποίηση της τηλεδιάσκεψης γίνεται με απόλυτη ασφάλεια, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Η υπηρεσία Online Advisor δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση. Η εφαρμογή που χρησιμοποιείται για την τηλεδιάσκεψη είναι το Microsoft Teams. Σε περίπτωση που δεν έχετε εγκαταστημένη την παραπάνω εφαρμογή η διαδικασία εγκατάστασής  της είναι απλή, γρήγορη και δωρεάν από το smartphone σας (μέσω App Store ή google play) ή από τον Ηλεκτρονικό σας υπολογιστή από εδώ.

Επιπρόσθετα μπορείτε να προωθήσετε το ραντεβού τηλεδιάσκεψης σε όποιον θεωρείτε ότι πρέπει να παρευρεθεί στη συνάντηση (π.χ ο λογιστής σας), αρκεί να έχει ενημερωθεί ο εκπρόσωπος για την συμμετοχή του.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Ηλεκτρονικά
Αιτήματα

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Ηλεκτρονική
Υπογραφή

ΕΙΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ;

Ηλεκτρονική
Πληρωμή